Banner1

O programu

ŠUS Eurofitness ponuja največji paket športnih aktivnosti pod eno streho. S konceptom »all inclusive« ponudbe svojim članom omogočajo neomejeno uporabo fitnes centra, obiska vodenih vadb in spa centra s plavalnim bazenom.

Koncept ŠUS Eurofitnessa temelji na »all inclusive« ponudbi. S paketom »premium vadnine« svojim članom omogočajo terminsko in časovno neomejeno koriščanje vseh komponent ponudbe:

  • SPA CENTER S PLAVALNIM BAZENOM, kjer lahko prosto plavate ali pa se pridružite skupinskim vadbam. Ves čas so vam na voljo tudi prostorna parna savna, infra savna in udoben jacuzzi, saj poskrbimo tudi za vašo regeneracijo.
  • POPOLNOMA PRENOVLJENI DVORANI ZA TRENING z najsodobnejšimi trenažerji, kardio napravami, prostimi utežmi ter ostalimi pripomočki za vadbo. Naprave podpira aplikacija BH GYM Loop, kjer vam lahko naši trenerji pripravijo Vadbo na recept.
  • NOVA FUNKCIONALNA DVORANA, kjer lahko naredite odličen trening s prostimi utežmi, kettlebell-i, prilagodljivimi vadbenimi vrečami, elastikami idr. V tej dvorani se lahko pridružite vodenim vadbam, ki temeljijo na pridobivanju moči, funkcionalnosti ter mobilnosti celotnega telesa.
  • DVORANA ZA SKUPINSKE VADBE, v kateri se mesečno odvije več kot 100 ur vodenih vadb, vse od plesa, hiit vadbe in cyclinga do pilatesa in joge.
  • MALA DVORANA oz. Dvorana je prostor, kjer se lahko v miru sprostiš, raztegneš, narediš svoj trening joge ali pilatesa. V tej dvorani poteka tudi brezplačno varstvo za otroke članov (vsako sredo 17.00-18.00).

Predstavitveni video