Kongres športa za vse

Objavljeno

Splošno
Kongres športa Za Vse

17. Kongres športa za vse bo letos potekal 17. in 18. novembra z osrednjo temo Izzivi in priložnosti športa za vse v lokalni skupnosti.

Program prvega dne se bo odvijal v Hotelu Lev v Ljubljani. V dopoldanskem delu so predvidena plenarna predavanja in okrogla miza z odločevalci na področju športa z lokalnega in nacionalnega nivoja. Naslovna tema okrogle mize bo Soustvarjanje pogojev za spodbujanje telesno dejavnost v lokalni skupnosti. Po odmoru bodo sledile kratke predstavitve strokovnjakov s terena, ki prihajajo s področja športa ali področja, ki je tesno povezano s športom.

Drugi dan bodo po izbranih krajih po Sloveniji organizirane različne vadbe, značilne za okolje, v katerem se bodo izvajale. Lokacije in vrste vadb bodo objavljene naknadno.

Kongres športa za vse je namenjen športnim organizacijam in posameznikom, katerih želja je pri svojem delu, pristopu in ponudbi storiti korak naprej v razvoju. Izbor vrhunskih predavateljev zagotavlja tako osvetlitev naslovne teme z vidika tistih, ki pogoje ustvarjajo kot tistih, ki v teh pogojih delujejo.

Kotizacija znaša 25 EUR za udeležebo samo na prvem oziroma obeh dnevih, udeležba na drugem dnevu pa je brezplačna.

Prijave so možne do 15. novembra. 

Celoten program skupaj s prijavnico je objavljen na uradni spletni strani kongresa: https://kongres.olympic.si/

Nazaj