Juhuu, poletni Veter v laseh je tu!

Objavljeno

Programi, Veter v laseh
Img 20240628 115936 1067x800

V prvem tednu poletnih počitnic so v ŠD Ando Hirschamnn v Kranju pripravili zabaven športno obarvan počitniški program, brezplačen za vse udeležene otroke.

Programa so se udeležili otroci iz lokalne skupnosti in otroci iz mladinskega centra Škrlovec Kranj. Skupno je na treh dogodkih, ki so potekali v sredo, 26. 6., četrtek 27. 6. in petek 28. 6. 2024 sodelovalo 74 otrok, pri izvedbi programa pa sta poleg dveh vaditeljic, sodelovala še 2 spremljevalca/prostovoljca.

V dopoldanskih urah med 7.00 in14.00 uro so otroci uživali ob družabnih igrah in športno zabavnem programu v dvorani za borilne športe. Poleg osnovnega programa, spoznavanja borilnih veščin Andokai Aikido in Shape of water Jiu Jitsu, so se zabavali predvsem ob različnih družabnih športnih igrah, štafetah, igrah s kolebnico in Swiss ball vadbo. Organizatorji so poskrbeli za aktivno zabavo, veliko smeha in medsebojno spoznavanje in druženje otrok. Preživeli so zelo aktiven počitniški teden, obdarovali otroke z vrečkami Veter v laseh in se tako na zabaven in športno aktiven način družili v prvem tednu poletnih počitnic.

Projekt Veter v laseh je sofinanciran s strani Fundacije za šport.

Podporniki

Nazaj