5. srečanje projekta Run4Diversity

Objavljeno

Mednarodno, Splošno
Logo R4d Rvb

V torek, 16. januarja se je odvilo že peto srečanje partnerjev na mednarodnem projektu Run4Diversity. Tudi tokrat je srečanje potekalo preko spleta.

Po prvem letu izvajanja projekta smo se partnerji seznanili z dosedanjimi rezultati in orodji, ki so v tem času nastali. V zaključni fazi je priprava poročila o stanju na področju upoštevanja načela raznolikosti in promocije telesne dejavnosti med zaposlenimi znotraj partnerskih držav. Poročilo pripravljajo na španski Universidad Camilo José Cela, kjer med drugim skrbijo tudi za izvedbo intervjujev s predstavniki različnih evropskih podjetij, ki bo prav tako del obsežne študije na tem področju.

V preteklih mesecih smo sodelovali tudi pri posodobitvi priročnika za organizacijo in izvedbo tekaških dogodkov po konceptu run4diversity, ki so ga pripravili na Francoski federacija športa zaposlenih. Priročnik bo dokončan v pomladnih mesecih, preden se bodo odprle registracije za vseh pet run4diversity dogodkov, ki se bodo odvili septembra oziroma oktobra v Franciji, Grčiji, Latviji, na Malti in v Sloveniji.

Partnerji smo nekaj besed namenili tudi dogodku E-run, ki se bo tudi letos odvil v času Evropskega tedna športa. Več informacij bomo na naši spletni strani objavili spomladi.

Nazaj