Razpis programa Veter v laseh 2022 je odprt

Razpis programa Veter v laseh 2022 je odprt

  • 01.04.2022
  • Nacionalni športno-družbeni program Veter v laseh se pod sloganom S športom proti zasvojenosti odvija v številnih krajih po vsej Sloveniji že 27. leto zapored. Organizatorje iz vrst športnih društev, osnovnih šol in mladinskih organizacij vabimo, da se nam pridružijo tudi letos!

V sklopu akcije so otrokom in mladim na voljo raznolike športne aktivnosti v obliki brezplačnih eno ali večdnevnih dogodkov in brezplačnih programov vadb, ki imajo cilj ozaveščanja o pomenu gibanja in aktivnega preživljanja prostega časa kot alternative vsem oblikam zasvojenosti.

V projekt se lahko vključijo izvajalci iz vrst športnih društev in zvez, osnovnih in srednjih šol, mladinskih centrov in sorodnih organizacij, in sicer z izvedbo:

  • športno-družabne prireditve za otroke in mladino

Postopek prijave:

  1. Izpolnitev PRIJAVNICE in SOGLASJA za sodelovanje v projektu (skupni obrazec).
  2. V primeru izvedbe enodnevnih dogodkov, je prijava dogodka preko pripravljenega obrazca, PRIJAVNICE najkasneje dva (2) tedna pred izvedbo. Vpis vključuje kraj in čas izvedbe dogodka, predvideno število udeležencev in prostovoljcev, kratek opis programa ter kontaktne podatke izvajalca.
  3. Strinjati se morate s splošnimi pogoji sodelovanja, ki vključujejo tudi obveznosti izvajalca in dogovor o sodelovanju.
  4. Po prijavi boste po e‐pošti obveščeni o izvedbi vašega dogodka. Prejeli boste tudi pogodbo, ki jo dopolnite s podatki izvajalca, terminom in lokacijo izvedbe programa ter jo podpisano in ožigosano, vrnete po e‐pošti, skenirano na naslov tina.porenta@sportna-unija.si ali po navadni pošti na naslov Športna unija Slovenije, Vodnikova cesta 155, 1000 Ljubljana.

En izvod pogodbe shranite za svoj arhiv.

 Izvajalcem akcije bomo omogočili ustrezno strokovno, promocijsko, informacijsko in organizacijsko podporo skladno s pridobljenimi sredstvi iz javnih virov za leto 2022 (Fundacija za šport).

 

TRAJANJE RAZPISA

Razpis traja od 1. 4. 2022 do 31. 10. 2022 oziroma do porabe razpoložljivih sredstev. Vsak izvajalec lahko prijavi več dogodkov.

RAZPIS PROGRAMA VETER V LASEH 2022

PRIJAVNICA VVL 2022

 

Za vse dodatne informacije se obrnite na vetervlaseh@sportna-unija.si ali telefonsko številko 031 544 323.

 

Več o programu VETER V LASEH 2022, TUKAJ.

 

Projekt sofinancira Fundacija za šport.