S športom proti zasvojenosti - razpis Veter v laseh 2017

S športom proti zasvojenosti - razpis Veter v laseh 2017

  • 05.04.2017
  • Nacionalni športno družabni projekt VETER V LASEH – s športom proti zasvojenosti, namenjen otrokom, mladostnikom in družinam, tudi 22. leto zapored odpira vrata sodelovanja.

VETER V LASEH – s športom proti zasvojenosti se odvija v številnih krajih po Sloveniji že 22. leto zapored namenjen otrokom, mladostnikom in družinam, ki jih želimo spodbuditi k športnem, zdravem in aktivnem življenskem slogu in opozoriti na vse več oblik sodobne zasvojenosti, s katerimi se soočajo posamezni otroci in mladostniki.

Športna unija Slovenije v okviru omenjenega projekta poleg promocijskega materiala za organizatorje in drugih ugodnosti nudi tudi strokovno, informacijsko, organizacijsko in promocijsko podporo.

Vse ugodnosti in obveznosti organizatorjev so podrobno opisani v razpisu, ki je dostopen na povezavi RAZPIS. V projekt se obvezno vključite preko e-prijave na tej povezavi: PRIJAVA.

Športna unija Slovenije izvaja omenjeni projekt tudi z namenom, da lokalnim organizatorjem dogodkov olajša organizacijo in izvedbo športno družabnih aktivnosti.

Organizatorji, izvajalci in športni udeleženci v že uveljavljenem spletnem koledarju športnih prireditev, vadb, izobraževanj www.slovenijavgibanju.si izberejo športno aktivnost zase ali za svojo družino.

Pridružite se nacionalnem športno družabnem projektu VETER V LASEH – s športom proti zasvojenosti! Otroci to pričakujejo.