9. FORUM ŠPORTA ZA VSE

9. FORUM ŠPORTA ZA VSE

  • 01.12.2014
  • Ob zaključku koledarskega leta ?na Športni uniji Slovenije ?pripravljamo tokrat že 9. Forum športa za vse – srečanje športnih delavcev, predstavnikov športnih društev in strokovne javnosti, ljubiteljskih ter poklicnih športnikov. Letošnji forum se bo odvijal v idilični naravi Gozda Martuljka (Hotel Rute, Kranjska Gora) in sicer v soboto, 6.12.2014 s pričetkom ob 9.00 uri.
Kot strokovno in družabno srečanje bo forum v prvi vrsti priložnost za pridobivanje svežih in zanimivih informacij iz področja športne rekreacije.

O čem bo tekla beseda? Dr. Ana Škoberne nam bo skozi praktično delavnico predstavila načine nadziranja stresa, dr. Matej Majerič pa bo spregovoril o vlogi športnih delavcev, vaditeljev in trenerjev pri širjenju ideje zdravega življenjskega sloga med vadečimi.

Bogate izobraževalne vsebine bomo prijetno dopolnili z gibanjem na svežem zraku, saj se bomo odpravili na pohod k Martuljškim slapovom, nekaj trenutkov za razgibavanje pa si bomo privoščili tudi v okviru praktične delavnice vadba za telo in duha.

Srečanje bomo zaključili slavnostno - s podelitvijo priznanj in diplom športnim delavcem, ki so v letu 2014 pridobili naziv Vaditelj športne rekreacije 1. in 2. stopnje ter koordinatorjem in izvajalcem projektov Zdravo društvo, Veter v laseh in Za naravi prijazne športe.

Program