Vabilo na seminar o prostovoljstvu v športu

Vabilo na seminar o prostovoljstvu v športu

  • 07.11.2022
  • Evropska univerzitetna športna zveza (EUSA) in EUSA institut ter Društvo za razvijanje prostovoljnega dela Novo mesto (DRPDNM) vabita na seminar o prostovoljstvu v športu.

Dogodek bo potekal v okviru mednarodnega prostovoljskega projekta Work for a Cause, Serve for Sport (W4C), ki ga sofinancira program Evropske unije Erasmus+. Cilj projekta je ozaveščanje o pomenu in priložnostih prostovoljstva v športu, s posebnim poudarkom na vključevanju mladih.

Organizatorji na seminar k aktivni udeležbi vabijo predstavnice/ke organizacij ter tudi posameznike/ce, ki delujejo na področju prostovoljstva in športa; dogodek pa je namenjen vsem, ki jih tematika zanima, želijo podrobneje spoznati aktivnosti in prostovoljske priložnosti.

Seminar bo potekal v sredo, 23. novembra 2022, med 10:00 in 11:30 v prostorih Mestne občine Ljubljana, Mestni trg 1, Ljubljana. Prijave potekajo preko spletnega obrazca https://bit.ly/prostovoljstvo-sport do zapolnitve kapacitet oz najkasneje do ponedeljka, 21. novembra. Po zaprtju prijav boste prejeli podrobnejše informacije.

Izvedba dogodka bo potekala v skladu z aktualnimi navodili za preprečevanje širjenja okužbe Covid-19, vse udeležence pa pozivajo, da spoštujejo varnostne ukrepe in da dogodka udeležijo le v primeru, da so zdravi.

Več informacij o projektu lahko najdete na www.eusportvolunteers.com in www.eusa.eu/projects/w4c.