In memoriam: Andrej Grošelj (1950 - 2021)

In memoriam: Andrej Grošelj (1950 - 2021)

  • 27.09.2021
  • Po težki bolezni in dolgem boju nas je v soboto, 25. 9. 2021 za vedno zapustil član Izvršnega odbora ŠUS, Andrej Grošelj iz Izlak.
Andrej je bil član Izvršnega odbora drugi zaporedni mandat, kjer se je še posebej izkazal s svojo predanostjo in sodelovanjem na projektih prenove objektov v lasti organizacije. Njegov delež pri prenovi Gozdne šole Mozirje je neprecenljiv. Andrej pa ni bil le izjemen strokovnjak in organizator, temveč od rane mladosti tudi odličen športnik in zanesenjak za delo v Športnem društvu Izlake. Kot prostovoljec je v društvu opravljal različne funkcije, med drugimi tudi predsedniško.
Njegova neizmerna energija, neusahljiva volja, predanost in dobrosrčnost so za vedno vtisnjeni v naše misli in srca. Andrej je bil vzor in navdih za vse nas.
 
Za njim bo ostala praznina, ki jo bo težko zapolniti.
 
Njegovi celotni družini in prijateljem izrekamo iskreno ter globoko sožalje predsednik Dejan Crnek, podpredsednica dr. Maja Pajek, podpredsednik mag. Patrik Peroša, podpredsednik Branko Recek, generalni sekretar Janez Ovsenik, člani in članice Izvršnega odbora, Nadzornega odbora, Častnega Razsodišča, strokovnega sveta ter ostali sodelavci in zaposleni na ŠUS.