Zakaj je vadba na recept prava izbira?

Zakaj je vadba na recept prava izbira?

  • 26.08.2021
  • V ŠUS Eurofitness centru v letošnjem letu izvajajo nov program, ki smo ga poimenovali vadba na recept. Brezplačen 60-urni program vadbe s pomočjo mobilne aplikacije predstavlja ne le novost, ampak inovativen pristop k spodbujanju redne telesne aktivnosti prebivalstva.

Redna telesna aktivnost je ključna za ohranjanje zdravja, vitalnosti in krepitev imunskega sistema. Skupaj z ekipo kineziologov ŠUS Eurofitness centra ponujamo edinstven program vadbe, ki je prilagojen posameznikovim telesnim sposobnostim in zdravstvenim posebnostim - vadbo na recept!

Kaj je vadba na recept? 

Vadba na recept vključuje brezplačen 60-urni personaliziran program vadbe, ki mu vadeči sledi s pomočjo mobilne aplikacije. Vaje lahko izvede na kardio napravah in trenažerjih v prostorih fitnes centra, na prostem ali kar doma.

Celoten program je pripravljen skladno z oceno gibalne učinkovitosti, in sicer s pomočjo testov European Fitness Badge, kjer posameznik dobi informacijo o stanju svoje trenutne telesne pripravljenosti.

Kako program poteka?

  • V prvem koraku vsak vadeči pod vodstvom kineziologa izvede osnovne telesne meritve oziroma oceno gibalne učinkovistosti.
  • Sledi postavitev ciljev glede na pridobljene rezultate.
  • Kineziolog nato pripravi vadečemu prilagojen program, torej seznam vaj, serij in ponovitev. 
  • Vadelči dobi dostop do mobilne aplikacije LOOP, ki mu omogoča dostop do 60-urnega personaliziranega programa vadbe. 
  • Ves čas izvedbe programa je kineziolog vadečemu na voljo s podporo, nasveti in motivacijo.

Program predstavlja edinstveno rešitev, kako se po dolgotrajni odsotnosti gibanja vključiti v vadbeni proces, ki temelji na konsistentnosti, interaktivnosti in ustrezni motivaciji.

Prijave potekajo na recepciji ŠUS Eurofitnes centra oziroma preko telefona 01 518 16 62 ali maila sus@eurofitness.com.

V ŠUS Eurofitnes centru so za uporabnike programa pripravili še številne druge ugodnosti, zato vabljeni, da nas obiščete!