Predsedniku ŠUS nov štiriletni mandat

Predsedniku ŠUS nov štiriletni mandat

  • 18.11.2020
  • Na včerajšnji volilni skupščini, ki je potekala preko spleta, so delegati pričakovano zaupali Dejanu Crneku nov štiriletni mandat predsednika Športne unije Slovenije.

Skupščine se je udeležilo 100 delegatov z volilno pravico, ki so volili predsednika, podpredsednike in predstavnike ostalih organov zveze.

Za predsedniški položaj se je tokrat potegoval zgolj en kandidat – zdajšnji predsednik Dejan Crnek (ŠD Narodni dom), ki je v svojem predstavitvenem nagovoru izpostavil pomen zdravega življenjskega sloga, kar bo tudi nit programske zasnove prihajajočega štiriletnega mandata.

Po izvolitvi predsednika so delegati izvolili tri podpredsednike; mag. Patrik Perošo, dr. Majo Pajek in Branka Recka ter ostale člane organov zveze – Izvršnega in Nadzornega odbora ter Častnega razsodišča.

Novi-stari predsednik se je članicam ŠUS zahvalil za dosedanje zaupanje, podporo in sodelovanje. Posebno zahvalo je namenil ekipi pisarne ŠUS z generalnim sekretarjem na čelu, ki po njegovih besedah dela dobro, na kar kažejo rezultati tako na programskem kot operativnem nivoju.