Otvoritev zunanjega dvigala ob Športni hiši Ilirija

Otvoritev zunanjega dvigala ob Športni hiši Ilirija

  • 08.07.2020
  • Japonska restavracija Maru je svoje uspešno delovanje nadgradila z novim vhodom, gosti se bodo odslej lahko povzpeli do restavracije z novim dvigalom, ki krasi pročelje Športne hiše Ilirija.

V sklopu dejavnosti, ki se jih lahko poslužujejo obiskovalci Športne hiše Ilirija, že vrsto let uspešno obratuje tudi japonska restavracija Maru. Lastnica Darja Gorenc nas skupaj s svojo ekipo razvaja z izjemnimi kulinaričnimi mojstrovinami, ob katerih lahko uživamo v prijetnem ambientu in vrhunski postrežbi.

Restavracija se je skozi leta razvijala in izpopolnjevala, vse do svoje zadnje, morda največje pridobitve - zunanjega dvigala. To bo omogočilo gostom restavracije, da vanjo vstopajo neposredno iz pročelja Športne hiše Ilirija ob Vodnikovi cesti. Z včerajšnjo otvoritvijo, ki so se je udeležili tudi predsednik Športne unije Slovenije, Dejan Crnek, generalni sekretar Športne unije Slovenije, Janez Ovsenik, in podpredsednik Olimpijskega komiteja Slovenije, Janez Sodržnik, so tako uradno proslavili uspešen zaključek projekta, ki je doprinesel ne samo restavraciji, temveč celotni Športni hiši Ilirija.

Darji Gorenc in celotni ekipi restavracije Maru čestitamo in želimo veliko nadaljnjih uspehov in dobrega poslovanja!