Voščilo ob 1. maju

Voščilo ob 1. maju

  • 01.05.2020
  • Vsem članicam, sodelavcem in športnim kolegom čestitamo ob današnjem prazniku dela. Z vami delimo voščilo našega kolega, predsednika športnega društva Gaberje Celje.

"Dragi športni sotrpini!

Kar nekaj karantenskih tednov je za nami in verjamem, da že pošteno pogrešate »staro« obliko rekreativnega preživljanja prostega časa ter sproščenega druženja. Žal pa nam bodo zahrbtnost in nepredvidljivost koronavirusa, pa tudi ne preveč obetavne napovedi epidemiološke stroke in politike, še nekaj časa krojile naš običajni zdrav življenjski slog. Zato se skorajšnje vračanje k skupinskim vadbam v »maskah« v naših društvenih objektih kar odmika v še nedoločeno prihodnost. Prepričani pa smo, da boste vzdržali, da boste znali izkoristiti vse gibalne oblike, doma ali v sončni/deževni vabljivi naravi, za ohranjanje psiho-fizične kondicije, pa čeprav odgovorno pod posebnimi predpisanimi pogoji.

Zato vsem prav prijazne čestitke za 1. Maj – praznik dela, naj vam bo delavski praznik »budnica« in vzpodbuda za optimistične želje po čimprejšnjem normaliziranju naših življenjskih običajev. Izkoristite ga za dobre misli, mladi pa še za zadnje dneve počitka od virtualnega učenja. Vse dobro in ostanite zdravi!"

Metod, Športno društvo Gaberje Celje