Otvoritev Gozdne šole Mozirje uspešna

Otvoritev Gozdne šole Mozirje uspešna

  • 26.04.2019
  • Najemnik NaturAvantura je poskrbel za prijetno vzdušje na otvoritvi Gozdne šole Mozirje, ki je danes privabila številne goste iz celotne Slovenije.

Otvoritev Gozdne šole Mozirje je postavila trdne temelje za obuditev prepoznavnega športnega tabora z bogato tradicijo, kjer bodo gostje lahko resnično uživali v športnih aktivnostih v tesnem stiku z naravo. Največ veselja ob ponovni otvoritvi tega športnega tabora so pokazali prav nekdanji udeleženci raznovrstnih programov Gozdne šole Mozirje, ki jih na ta kraj vežejo izredno lepi spomini. 

Novi najemnik NaturAvantura je že vložil veliko truda v izboljšanje namestitvene in športne infrastrukture gozdne šole. Z novo podobo Gozdne šole Mozirje je zadovoljen tudi župan Občine Mozirje, ki je bil eden od slavnostnih govorcev na otvoritvi. Poleg župana je navzoče pozdravil tudi predsednik Športne unije Slovenije Dejan Crnek, dogodek pa je povezoval Peter Poles.

Tudi letos bo v Gozdni šoli Mozirje Športna unija Slovenije organizirala športne počitnice za socialno ogrožene otroke, tokrat že petič zapored. Več o načrtih in programih lahko preberete v članku časopisa Delo.

Gozdna šola Mozirje je odslej že odprta za obiskovalce, rezervacija za bivanje in več informacij o ponudbi je na voljo na spletni strani GOZDNA ŠOLA MOZIRJE.