Smučišče Strbske Pleso vabi na 15. zimske športne igre

Smučišče Strbske Pleso vabi na 15. zimske športne igre

  • 15.10.2019
  • Evropska zveza za šport v podjetjih (EFCS) je izvedbo 15. zimskih športnih iger zaupala Slovaški, ki bo tako med 19. in 22. marcem 2020 na smučišču Štrbské Pleso v Visokih Tatrah gostila predstavnike evropskih podjetij in organizacij.

Smučišče Strbske Pleso je bilo v preteklosti že prizorišče številnih mednarodnih športnih dogodkov. Med drugim se tu od leta 1998 dalje odvijajo tudi slovaške športne igre za podjetja.

Tridnevni program 15. zimskih iger bo vključeval tekmovanja v osmih športnih panogah (smučanje in turno smučanje, tek na smučeh, hokej na ledu, bowling, pikado, poker in namizni tenis) ter spremljevalni, netekmovalni program.

Kotizacija za udeležbo na igrah znaša 155 EUR in vključuje udeležbo na tekmovanjih in spremljevalnem programu, večerjo (četrtek, petek, sobota), udeležbo na otvoritveni slovesnosti in prevoz med hoteli in prizorišči. Kotizacija za spremljevalno osebo znaša 100 EUR in vključuje večerjo (četrtek, petek, sobota), udeležbo na otvoritveni slovesnosti in spremljevalnem programu iger ter prevoz med hoteli in prizorišči. 

Prijave na igre so odprte do 1. novembra 2019. 

Več informacij o programu in poteku iger je na voljo TUKAJVsi, ki bi se na igre želeli prijaviti ali imate dodatna vprašanja, nam lahko pišete na info@sportna-unija