IZZIVI GOSPODARSKEGA RAZVOJA 2014

IZZIVI GOSPODARSKEGA RAZVOJA 2014

  • 28.05.2014
  • Med 26. in 27. majem je v Ljubljani na Gospodarskem razstavišču potekal dogodek Izzivi gospodarskega razvoja, tradicionalna prireditev za poslovno mreženje in razstavo inovacij. Na dvodnenem dogodku je sodelovala tudi Športna unija Slovenije s predstavitvijo programa Zdravju prijazno podjetje.
Program je bil sestavljen iz štirih tematskih forumov: Na stičišču EU regij, Forum podjetnic, Promocija zdravja na delovnem mestu in forum mladih, številnih okroglih miz in razstave. Ob odprtju dogodka je potekala tudi predstavitev letošnjih nagrajencev za inovacije podjetij v osrednjeslovenski regiji. 

Med razstavljavci je bila tudi naša ekipa. Obiskovalcem in udeležencem prireditve smo uspešno predstavili projekt celostne promocije zdravja na delovnem mestu Zdravje prijazno podjetje.

Sicer pa je namen dogodka, ki ga organizirata Zbornica osrednjeslovenske regije pri Gospodarski zbornici Slovenije in Slovensko združenje za projektni management, predstavljati inovacije in nagraditi izjemne ideje in nove rešitve, ki so plod zamisli mladih in jih povezati z gospodarstvom, nagrajevati inovacije iz razpisa za osrednjeslovensko regijo ter promovirati inovativnost žensk v sodelovanju s Svetom za inovativnost žensk.

IMG_7528smallIMG_7529small