DAN ŠPORTNE UNIJE SLOVENIJE IN 3. ŠUS EKO AVANTURA

  • 18.04.2014
  • phoca_thumb_l_img_3522_mediumŠportna unija Slovenije vabi vse člane, prijatelje in ljubitelje športa in narave, da se nam v soboto, 5. julija pridružite v Bohinju na dnevu Športne unije Slovenije v okviru katerega bo potekala 3. ŠUS eko avantura.

    Športno-družaben dogodek se bo odvijal na prelepi obali Bohinjskega jezera med 11.00 in 15.00 uro. Čaka vas 6 različnih disciplin, pripravljamo pa tudi voden pohod in gorsko kolesarjenje. Seveda nismo pozabili niti na dobro hrano, še boljšo družbo in večerni koncert.

ŠUS eko avantura je športna dogodivščina, ki združuje športno aktivnost, druženje in zabavo, s poudarkom na medsebojnem sodelovanju in skrbi za okolje. Prireditev je vključena v mrežo Za naravi prijazne športe, kar pomeni, da bomo pri organizaciji pozorni na minimalni vpliv na naravo

phoca_thumb_l_img_3531_mediumPrelepa narava, pester nabor športnih disciplin, dobra družba in večerna zabava. Več kot dovolj razlogov, da sobotno dopoldne preživite v naši družbi!

Prijave zbiramo do 30.6. na sus@sportna-unija.si (ime, priimek, naziv društva)

Prijavnina (ŠUS eko avantura): člani ŠUS 15 EUR, ostali 25 EUR. Vključuje kosilo, organizacijo, najem opreme in praktično darilo (potrebno poravnati do 30.6.2014)

Se vidimo v Bohinju!

Vabilo