NOV SPLETNI PORTAL

  • 01.01.2013
  • Koledar_2013_WinCEZaživel je nov spletni portal Športne unije Slovenije: www.slovenijavgibanju.si

    E- koledar športno rekreativnih prireditev in vadb bo zajemal dnevno ažurne podatke o športno rekreativnih prireditvah in športno rekreativnih vadbah športnih organizacij ter uporabniku nudil možnost prijave, predstavitve, spremljanja rezultatov, vodenja dnevnika vadbe, storitve: skupnega prevoza na prireditve, prodaje, izmenjave in podaritve športne opreme ter organiziranja skupne vadbe.


Koledar bo deloval kot spletni portal, ki bo v svoji nadgradnji deloval tudi kot mobilna aplikacija in bo dostopen vsem uporabnikom pametnih telefonov. Koledar bo uporabnikom omogočal registracijo in s tem oblikovanje lastnega profila, na podlagi katerega bo preko spletne aplikacije uporabnik avtomatično dobival obvestila o dogodkih izkazanega interesa. Prav tako bo aplikacija uporabniku glede na izbrane module pošiljala sporočila o možnostih skupnega prevoza na dogodke, izposoji opreme oziroma potrebi po opremi, potrebi po spremljevalcu,...


Koledar ne bo zgolj nizanje športnih dogodkov temveč aktivna spletna aplikacija, ki bo uporabnika spodbujala k udejtvovanju na športnih prireditvah in posledično k redni rekreaciji in gibanju. Koledarju bomo z večanjem obiska in glede na odzive uporabnikov večali tudi modularne možnosti, širili tematike in aplikacije.

Vabimo vas k registraciji in vpisu vaših prireditev: tukaj

V primeru tehničnih težav ali nejasnosti glede uporabe spletne aplikacije, nam lahko pošljete vprašanje na e-poštni naslov mojca.koligar@sportna-unija.si ali po telefonu 041 749 991


Želimo vam prijetno uporabo spletne aplikacije "Slovenija v gibanju" in obilo uspehov z organizacijo in izvedbo Vaših prireditev.