POSVET: "ŠPORT ZA VSE IN ZDRAVO DRUŠTVO"

  • 26.09.2011
  • IMG_1230_SmallSrečanje, ki je bilo namenjeno promociji nacionalnega projekta Zdravo društvo, izmenjavi primerov dobrih praks ter druženju  je prineslo zanimive izmenjave, poglede, razmišljanja in možnosti za nadaljni  razvoj projekta.

    Druženje se je pričelo v zdravem duhu, v okviru turističnega izleta koordinatorjev Zdravih društev, ki so se z nihalko povzpeli na Vogel,  pot nadaljevali z vzponom do Orlovih glav in jo zaključili z vožnjo na ladji, ki jih je popeljala čez Bohinjsko jezero.

V okviru formalnega dela so se predstavniki društev seznanili z novostmi projekta ter kriteriji, ki jih je potrebno izpolniti za uspešno sodelovanje.

V kontekstu novosti je mag. Miroljub Jakovljevič predstavil telesno vadbo na recept in zagotavljanje kakovosti delovanja Zdravih društev. Najpomembnejšo povezovalno vlogo med Zdravimi društvi pa bo v nadaljevanju imela funkcijska vadba, katere pomen in vsebino je slikovito predstavil dr. Primož Pori.

Vsi, ki bi se želeli vključiti v projekt, Vas vabimo, da si pogoje sodelovanja ogledate na spletni strani projekta: www.zdravodrustvo.si

FOTOGALERIJA