DAN ŠPORTNE UNIJE SLOVENIJE 2011

  • 06.06.2011
  • IMG_1029_Small_CustomTokratno družabno srečanje smo pripravili v Avtokampu Tominčev Slap v sodelovanju s SŠD Tržič. Namenjeno je bilo spoznavanju, druženju in povezovanju članov članic Športne unije Slovenije, med katerimi so bili poleg soorganizatorja med najštevilčnejšemi člani iz Društva šole Zdravja, ŠD Polja, ŠD Gaberje in ŠD Nova Vas Celje. Dobro voljo so delili s predstavniki ŠD Trnovo, ŠD Gorica, ŠD Dobrepolje, Golf klub Leo in ŠD Partizan Prevalje.

Druženje se je pričelo v športnem duhu, z Vadbo 1000 gibov, pod vodstvom predsednice Društva Šole zdravja, nadaljevalo s pozdravnimi nagovori in kulturnim programom. Sledil je ogled mesta Tržič, pohoda različnih težavnostnih stopenj ali preizkus v adrenalinskem parku. Udeleženci so prijetno združili s koristnim in preko športne aktivnosti spoznavali primere dobre prakse in izkušnje somišljenikov.

Prijetno dopoldne se je zaključilo z nevihto, ki je odnesla umirjeno kosilo in kmečke igre. Ni pa vplivala na razpoloženje in vzdušje med člani posameznih društev, ki so znova dokazali, da Športna unija združuje in povezuje pozitivne ljudi vseh generacij, ki  si znajo sami ustvariti najlepše trenutke.

FOTOGALERIJA