VETER V LASEH 2011 - ČAS ZA ODMEVNO AKCIJO

  • 10.04.2011
  • IMG_0357_CustomPosvet  "ŠPORT ZA VSE IN MLADI", ki se je odvijal v petek, 8.4.2011 v  prostorih Zavoda za šport in rekreacijo Domžale, v soorganizaciji TVD Partizan  Domžale je ponudil veliko pozitivne energije, idej ter predlogov za razvoj in širjenje akcije Veter v laseh - s športom proti drogi. Srečanje so zaznamovale predstavitve primerov odlične prakse izvedbe in organizacije lokalnih izvajalcev prireditev, ki že vrsto let širijo ljubezen do športne aktivnosti mladih in gostoljubje soorganizatorja.

     


Kako lahko z veliko vloženega truda, pozitivne energije in dobro ekipo organiziramo odmevno prireditev akcije so predstavili koordinatorji prireditev: OŠ Rodica, Univerzitetna športna zveza Primorske, ŠD Cirkovce in ŠD Gaberje. Navedeni organizatorji in izvajalci si že vrsto let  prizadevajo, da njihova prireditev doseže željene cilje tako na vsebinskem kot promocijskem področju.

Vsi prisotni smo se strinjali, da lahko s skupnimi močmi zopet oživimo akcijo oz. jo naredimo še boljšo, še odmevnejšo, predvsem pa mlade navdušimo za športno aktivnost in gibanje v vsakdanjem življenju.

 

Fotogalerija