Vključite se v nacionalno mrežo »ZDRAVO DRUŠTVO«

  • 13.08.2010
  • Športna unija Slovenije vabi svoje članice k vključitvi v projekt Zdravo društvo in pridobitvi (ali podaljašanju) znaka kakovosti, ki ga Športna unija podeljuje društvom, ki izvajajo zdravju prijazne vadbene programe, ki krepijo, razvijajo in izboljšujejo zdravje udeležencev programa - članov športnega društva.

    zdravo društvo

    Namen vključitve v projekt in pridobitve znaka Zdravo društvo je pridobitev podpore in  razvoja kakovostne ponudbe, posodobitev ter prilagoditev športnih programov in produktov s ciljem, da postanejo ključna podpora obvladovanja dejavnikov tveganja kroničnih nenalezljivih bolezni sodobnega časa.
    Cilj projekta je podpirati, promovirati in uveljavljati športno aktivni in zdravju prijazen življenjski slog.

Športna unija Slovenije bo s pomočjo sofinanciranja Fundacije za šport ter Triglav  Zdravstvene Zavarovalnice sofinancirala aktivnosti, ki so v pomoč pri pripravi zdravih vadbenih programov, spremljanju le-teh, promociji »zdrave vadbe«, informacijski podpori in analizi športno-rekreativnih programov, ki jih bodo posamezna društva izvajala.

Društva, ki želijo pridobiti ali podajšati znak kakovosti Zdravo društvo so Vabljena, da najkasneje do 15.8.2010 izpolnijo in posredujejo Pristopnico za vključitev v nacionalno mrežo »Zdravo društvo«. Po prejmemu le - te bo društvo prejelo povezavo do elektronske dokumentacije na spletni strani projekta, ki bo potrebna za dokončno prijavo.

Več o tem na spletni strani: ZDRAVO DRUŠTVO

VABILO K VKLJUČITVI V PROJEKT ZDRAVO DRUŠTVO
PREDSTAVITEV PROJEKTA
PRISTOPNICA