V Portorožu gostili Izvršni odbor TAFISA

V Portorožu gostili Izvršni odbor TAFISA

  • 23.09.2021
  • Izvršni odbor Tafisa je tokrat potekal v Sloveniji ob posebni priložnosti Dneva slovenskega športa, nacionalnega praznika športa, ki ga v Sloveniji praznujemo že drugič. Predlagatelja praznika sta bila člana TAFISE, OKS – ZŠZ in Športna unija Slovenije. 

Upravni odbor Tafise se je na svoji seji v Sloveniji seznanil tudi s potekom priprav na 27. svetovni kongres Tafise, ki ga prav Slovenija gosti naslednje leto v Piranu in Portorožu na obali Jadranskega morja. Kongres, ki ga organizirata OKS – ZŠZ in Športna unija Slovenije, bo izjemna priložnost za srečanje članov, izmenjavo izkušenj, novih idej pri organizaciji in razvoju športa za vse na globalni in lokalni ravni.

Mag. Janez Sodržnik, predsednik organizacijskega odbora kongresa je predstavil organizacijo in infrastrukturo kongresa, ki je v veliki meri že pripravljena in povabil člane Tafise, da se kongresa udeležijo in tako dajo skupen doprinos športu za vse.

Na fotografiji: g.Hagay Herzel (prvi z leve), g.Dionisis Karakasis (tretji z leve), člana Izvršnega odbora Tafisa in g. Janez Ovsenik, generalni sekretar Športne unije Slovenije, ter ga.Despoina Fasianou, uradnica.

TAFISA spletna stran: http://tafisa.org/