Danska akademija Ollerup vabi k vpisu

Danska akademija Ollerup vabi k vpisu

  • 10.02.2020
  • Najstarejša akademije športne vzgoje na Danskem, Ollerup, vabi mlade iz vsega sveta v starosti od 18. do 30. leta k vpisu na IYLE (International Youth Leader Education).

Izobraževanje je razdeljeno na dva semestra; prvi bo potekal od avgusta do decembra 2020 (9.8.2020 do 13.12.2020) in drugi od januarja do julija 2021 (6.1.2021 do 4.7.2021).

Neformalni študijski program temelji na znanju o športu s poudarkom na gimnastiki. Teoretična predavanja potekajo v angleškem jeziku, praktični del pa tako v angleškem kot v danskem jeziku. Tekom študija ni izpitnega preverjanja znanja, je pa zaradi obsežnega študijskega programa - predvidenega je 50% teoretičnega dela in 50% praktičnega dela, urnik precej natrpan. Predavanja temeljijo na dialogih in povezovanju med študenti in profesorji ter skupinskemu delu, študentje pa son deležni tudi individualne obravnave in pomoči.

Pri vpisu lahko se lahko posameznik odloči za obiskovanje bodisi prvega semestra (4 mesece) bodisi drugega semestra (6 mesecev) ali obeh semestrov skupaj (10 mesecev).

Informacije o šolnini ter plačilu šolnine so podrobneje predstavljene v priloženem vabilu, kjer boste našli tudi opisan postopek prijave k vpisu v program. Vse informacije, skupaj z vpisnimi obrazci so dostopni na spletni strani www.ollerup.dk, svoja vprašanja pa lahko neposredno naslovite tudi na info@ollerup.dk ali na patrik.perosa@sportna-unija.si.