DAN ŠPORTNE REKREACIJE - še zadnji dnevi za prijavo

DAN ŠPORTNE REKREACIJE - še zadnji dnevi za prijavo

  • 20.09.2018
  • Še nekaj dni nas loči do Dneva športne rekreacije, ki bo letos 27. septembra. Mednarodno prepoznavno akcijo lahko izkoristite za dodatno promocijo vaših športnih programov.

Dan odprtih vrat - dodatna promocija vaših vadbenih programov v okviru mednarodne akcije

European Fitness Day s slovenskim prevodom Evropski dan športne rekreacije se bo letos odvijal v četrtek, 27. septembra. Društva in športne organizacije se lahko brezplačno in brez dodatnih stroškov priključite mednarodnemu prazniku športa in gibanja z Dnevom odprtih vrat ali poljubnon športno rekreativno prireditvijo. Projekt poteka pod okriljem Mednarodne organizacije za šport za vse in kulturo ISCA z namenom približati raznovrstne športne aktivnosti in gibanje ljudem vseh starosti in spolov.

Vabimo vas, da v četrtek, 27. septembra, omogočite brezplačen obisk vaših vadb občanom vašega kraja in jim predstavite vaše programe. Vaš Dan odprtih vrat vpišite na spletno stran mednarodnega projekta PRIJAVA, prijava vam vzame zgolj nekaj minut, saj je sila enostavna. Za promocijo Dneva odprtih vrat 27. septembra 2018 lahko uporabite tudi promocijski material, ki je dostopen na povezavi PROMOCIJSKI MATERIAL.

Ne zamudite odlične priložnosti, da vaše športno rekreativne programe še dodatno promovirate ter širite glas o svojem delu tudi izven slovenskih meja pred pričetkom nove sezone. Sprejemajo tudi prijave dogodkov, ki so organizirani na katerikoli dan v septembru. Več informacij lahko preberete na povezavi DAN ŠPORTNE REKREACIJE, v primeru dodatnih vprašanj pišite na e-naslov mojca.markovic@sportna-unija.si.