TAFISA vabi na izobraževanje CLC v Brašovu

TAFISA vabi na izobraževanje CLC v Brašovu

  • 10.04.2018
  • Mednarodna organizacija športa za vse (TAFISA) vabi vse zainteresirane, da se maja v romunskem Brašovu udeležijo mednarodno priznanega izobraževanja na področju športa za vse, t. i. Certified Leadership Course (CLC).

TAFISA je s tem izobraževanjem začela leta 2007 in ga izvaja na letni ravni, eno izmed predavanj pa je lansko leto gostila tudi Ljubljana. Izobraževanja potekajo v angleškem jeziku, vodijo pa jih strokovnjaki TAFISA, ki udeležence skozi mednarodno perspektivo seznanijo o aktualnih temah in programih na področju športa za vse. Eden izmed ciljev je, da udeleženci s pridobljenim znanjem pripravijo načrt za soočanje z izzivi na tem področju v svoji družbi. Vsak udeleženec po opravljenem izobraževanju in izpitu prejme mednarodno priznani certifikat.

Tokratno predavanje bo potekalo med 16. in 21. majem v Brašovu v Romuniji, TAFISA pa bo prijave zbirala do najkasneje 16. aprila 2018. Cena izobraževanja je 320 evrov.

Vsi tisti, ki ste zainteresirani za udeležbo na izobraževanju v Brašovu, se lahko obrnete na Športno unijo Slovenije (elektronski naslov: patrik.perosa@sportna-unija.si). Z veseljem vam bomo pomagali pri registraciji.