Vključite se v mednarodni projekt z Dnevom odprtih vrat

Vključite se v mednarodni projekt z Dnevom odprtih vrat

  • 24.08.2017
  • V mesecu septembru se lahko brezplačno pridružite kar dvema mednarodnima projektoma: Evropski dan športne rekreacije in World Walking Day.

Evropski dan športne rekreacije

European Fitness Day s slovenskim prevodom Evropski dan športne rekeracije se bo letos odvijal v sredo, 27. septembra 2017. Društva in športne organizacije se lahko brezplačno in brez dodatnih stroškov priključite mednarodnemu prazniku športa in gibanja z Dnevom odprtih vrat ali poljubnon športno rekreativno prireditvijo. ISCA - mednarodna organizacija za šport za vse in kulturo organizira projekt z namenom približati raznovrstne športne aktivnosti in gibanje ljudem vseh starosti in spolov.

Vabimo vas, da v sredo, 27. septembra 2017, omogočite brezplačen obisk vaših vadb občanom vašega kraja in jim predstavite vaše programe. Vaš Dan odprtih vrat vpišite na spletno stran mednarodnega projekta PRIJAVA, prijava vam vzame zgolj nekaj minut, saj je sila enostavna. Več informacij lahko preberete na povezavi EVROPSKI DAN ŠPORTNE REKREACIJE, v primeru dodatnih vprašanj pišite na e-naslov mojca.markovic@sportna-unija.si.

 

World Walking Day

Vsako leto od osamosvojitve Slovenije dalje prvi vikend v oktobru pod okriljem mednarodne organizacije TAFISA poteka Svetovni dan hoje. Letos lahko sodelujete v omenjenem projektu z organizacijo pohoda 30 septembra in/ali 1. oktobra. Prijava je enostavna. Izpolnite obrazec, ki ga najdete na povezavi PRIJAVA. Skeniran izpolnjen obrazec pošljete najkasneje do 31. avgusta 2017 na e-naslova: info@tafisa.org in mojca.markovic@sportna-unija.si.

Dodatne informacije so dosegljive na povezavi WORLD WALKING DAY ter na e-naslovu mojca.markovic@sportna-unija.si.