14. zimske športne igre bodo v Srbiji

14. zimske športne igre bodo v Srbiji

  • 16.08.2017
  • Srbsko smučišče Kopaonik bo med 21. in 25. marcem prihodnje leto gostilo 14. zimske športne igre za delavce in podjetja.

Največji smučarski center v Srbiji in ena izmed najbolj priljubljenih turističnih destinacij v tem delu Evrope– smučišče Kopaonik bo prizorišče EFCS športnih iger za podjetja in delavce. Za organizacijo dogodka bosta poskrbela srbsko Ministrstvo za mlade in šport in Asocijacija Sport za sve Srbije.

Program iger vključuje tako tekmovalni kot rekreativni in izobraževalni del. Poleg zimskih disciplin kot so slalom, veleslalom, tek na smučeh, hoja na krpljah in športne igre v snegu bodo tekmovanja potekala tudi v bowlingu, pikadu in rokoborbi. Rekreativni program vključuje košarko ter odbojko in safari na snegu.

V sklopu iger bo za udeležence na voljo tudi šola smučanja. Športni program pa bo dopolnjen s 5. Mednarodno znanstveno konferenco na temo antropološkega pogleda na fizično aktivnost v času od Konstantina Velikega do modernih dni. Več o konferenci najdete TUKAJ.

Kotizacija za udeležbo na igrah znaša 140 EUR za udeleženca in vključuje udeležbo v športnih tekmovanjih in družabnem programu, paket dobrodošlice ter udeležbo na sprejemni in zaključni slovesnosti. Možno je doplačilo smučarske karte po ceniku smučišča (od 30 za enodnevno vozovnico do 110 EUR za petdnevno vozovnico).

Prijave potekajo do 30. novembra letos. Plačilo kotizacije je možno v dveh delih: prva polovica do 15. decembra ter druga do 15. januarja 2018.

Organizator je poskrbel tudi za bogato ponudbo nočitev, ki za polpenzion varirajo od 172 do 360 EUR. Več informacij o možnosti namestitve kot samem dogodku je na voljo v LETAKU. Za dodatne informacije smo vam na voljo tudi na info@sportna.unija.si.

Prijavni obrazec