Mednarodno izobraževanje CLC letos v Ljubljani

Mednarodno izobraževanje CLC letos v Ljubljani

  • 10.08.2017
  • Med 11. in 15. oktobrom se bo v Ljubljani odvijalo mednarodno izobraževanje Certified leadership course. Gre za serijo izobraževanj, ki so jih v TAFISI – Mednarodni organizaciji športa za vse razvili z namenom izobraževanja vodilnega kadra na področju športa za vse.

Od svoje ustanovitve leta 2007 do danes je Mednarodna organizacija športa za vse TAFISA uspešno izvedla že osem tovrstnih izobraževalnih dogodkov tako na mednarodni kot nacionalni ravni.

Izobraževanje je namenjeno predsednikom, strokovnemu kadru in drugim odgovornim osebam iz športnih društev in organizacij na področju športa za vse. Cilj je udeležencem ponuditi koristne informacije in jim predstaviti novosti na področju športa za vse ter krepiti sodelovanje med organizacijami. Ker se izobraževanja udeležijo predstavniki iz številnih organizacij in držav, je tovrstni dogodek tudi priložnost za spoznavanje in mreženje.

Po opravljenem izobraževanju in izpitu vsak udeleženc prejme mednarodno priznani certifikat.

Letos bo izobraževanje potekalo v Ljubljani pod soorganizacijo Športne unije Slovenije in sicer med 11. in 15. oktobrom. Med predavatelji bodo Sarah van Ballekom iz Mednarodnega olimpijskega komiteja, Wolfgang Baumann, generalni sekretar TAFISA in Finn Berggren, predsednik Gerlev Physical Education & Sports Academy iz Danske. Predavanja bodo potekala v angleščini, zato je poznavanje jezika ključno za udeležbo na izobraževanju.

Kotizacija za udeležbo na dogodku znaša 300 EUR in vključuje prijavnino na izobraževanje, gradivo, polni penzion, prevoz z in na letališče, cerifikat ter izlet, ki je predviden v sklopu dogodka (A opcija). Možnost je tudi prijava na izobraževanje brez nočitve. V tem primeru cena za udeležbo znaša 100 EUR in pokrije tudi strošek kosila (B opcija).

Prijave potekajo preko obrazca, ki ga najdete v prilogi in ga posredujete na info@sportna-uniija.si najpozneje do petka, 1. septembra.

Vabilo

Prijavni obrazec

Program: slovenski jezik

Program: angleški jezik