Vodstvo ŠUS obiskalo katalonske partnerje UBAE

Vodstvo ŠUS obiskalo katalonske partnerje UBAE

  • 18.02.2017
  • Na povabilo katalonskih partnerjev UBAE, ki skupaj s ŠUS upravljajo podjetje ŠUS Evrofitnes d.o.o. v Športni hiši Ilirija, so se srečanja udeležili predsednik, podpredsednik in generalni sekretar ŠUS. Srečanje je bilo organizirano na 17.2. v Barceloni, kjer ima UBAE svoj sedež.

Predstavnike ŠUS sta sprejela ga. Montserrat Mas in g.Toni Llop, ki je tudi podpredsednik mednarodne organizacije športa za vse ISCA. V okviru srečanja so predstavili dejavnosti organizacije s posebnim poudarkom na izobraževanju, ki hkrati predstavlja eno od njihovih konkurenčni prednosti. Z uspešnim prenosom teh poslovnih praks bi lahko veliko pridobil tudi ŠUS.

Predstavniki ŠUS so obiskali tudi nekatere objekte, ki so z naslova upravljanja/vzdrževanja tudi za ŠUS še posebej zanimivi. S strani katalonskih partnerjev je bilo izpostavljeno, da je za njih zelo pomembno sodelovanje s ŠUS, ker z vzpostavljenim partnerskim odnosom lahko pričakujejo krepitev sodelovanja tudi na drugih področjih.
 
Med njihove novejše poslovne izzive sodi upravljanje »športnega« hostla, kar pozicionira UBAE tudi na področje športnega turizma. S tem so zaokrožili delovanje, ki se razširja na druga pomembna področja za osnovno športno dejavnost.
 
Udeleženci srečanja so se strinjali, da lahko ŠUS in UBAE v prihodnje sodelujeta še na mednarodnih projektih, saj sta oba člana ISCA s podobnim naborom dejavnosti. Srečanje se je zaključilo v pozitivnem duhu, z zavezo, da se bodo tovrstni sestanki izvajali bolj pogosto.


Obisk katalonskih partnerjev UBAE, Barcelona, 17.2.2017