Rok za prijavo na EFCS športne igre podaljšan do 20.2.2017!

Rok za prijavo na EFCS športne igre podaljšan do 20.2.2017!

  • 19.01.2017
  • Delavci in podjetja, ki želijo sodelovati na poletnih EFSC športnih igrah, ki bodo med 21. in 25. junijem v belgijskem Ghnetu, lahko do 20. februarja izkoristijo podaljšano in ugodnejšo prijavo.

Evropske igre za podjetja in delavce vsako leto gostijo več kot 5.000 udeležencev, ki se pomerijo v več kot 20 različnih športnih disciplinah. Poletne športne igre bodo med drugim postregle s tekmovanji v atletiki, lokostrelstvu, badmintonu, bowlingu, odbojki na pesku, (malem) nogometu, kolesarjenju na čas, pikadu, (mini) golfu, plavanju, odbojki, rokometu, košarki, namiznem tenisu, šahu, skvošu, tenisu in streljanju z zračnim orožjem. Poleg posameznih tekmovanj organizatorji pripravljajo še tek po ulicah mesta Ghent - t.i. Green run, ki bo odprt tudi za širšo javnost. Športne igre pa sicer omogočajo nastope tudi posameznikom s posebnimi potrebami. Podrobnejši program tekmovanj je na voljo TUKAJ.

Prijavnina na igre znaša 180 EUR/osebo (prijavnina je za golfiste 40 EUR višja) in poleg sodelovanja v športnih tekmovanjih in na tekaškem dogodku Green run vključuje še večerni obrok (4 dni), vstop na otvoritveno in zaključno prireditev in brezplačno uporabo javnega prevoza.

Prijave na dogodek so možne do 20.2.2017. Organizatorji so se namreč  odločili za podaljšanje prijav iz prvotnega 30.1. na 20.2.2017 zaradi omejenih spalnih kapacitet v mestu, saj so na račun trenutnih prijav in rezervacij za poslovne partnerje slednje v večji meri že zasedene.

Udeležencem iger tako predlagajo uporabo namestitev v bližnji okolici mesta, ki je hitro in enostavno dostopna tako z vlakom kot avtomobilom ter obenem ponujajo še dodatno ugodnost pri prijavi. In sicer bodo vsem, ki se bodo na igre prijavili po 18.1.2017 ter za bivanje izbrali nastanitev, ki se od centra mesta nahaja v rangu 20 km in več, ponudili dodatnih 30€ popusta pri prijavnini na igre. Več informacij in predlogov nastanitev v mestu in okolici je na voljo na spletni strani www.accommodationsecsg2017.com.

Ob prijavi bo za vsakega udeleženca tako potrebno navesti naziv in lokacijo nastanitve, kar bodo upoštevali pri končni ceni prijavnine. Podaljšan rok za prijavo ne velja za tekmovanja v golfu.

Več informacij o igrah lahko dobite na spletni strani http://ecsgghent2017.be/ oziroma na e-naslovu info@sportna-unija.si.