Vabilo na predstavitev projekta Active School Communities

Vabilo na predstavitev projekta Active School Communities

  • 11.01.2017
  • V sredo, 25.1.2017 bomo ob 15:30 predstavili mednarodni projekt Active School Communities. Vabimo vas, da se priključite zanimivemu projektu, ki je namenjen povečanju redne telesne dejavnosti med vsemi otroki.

Prijazno vas vabimo, da sodelujete v mednarodnem projektu Active School Communities, ki se bo pilotno izvedel v Sloveniji spomladi 2017. Vključitev v projekt je brezplačna.

Za lažjo odločitev, da se pridružite, bomo v sredo, 25. januarja 2017 ob 15:30 (do predvidoma 17:30) predstavili omenjeni projekt, njegove prednosti in koristi ter obveznosti izvajalcev. Predstavitev projekta bo potekala v veliki predavalnici Zavarovalnice Triglav na Verovškovi ulici 60b v Ljubljani. Prosimo vas, da svojo udeležbo na predstavitvi predhodno prijavite na e-naslovu mojca.markovic@sportna-unija.si (ime in priimek zastopnika, naziv društva).

Namen projekta Active School Communities je povečati tako čas trajanja kot tudi kvaliteto telesne aktivnosti vseh otrok in mladostnikov d 5. do 18. leta starosti. Cilj je razviti orodje, ki bo omogočalo boljše in tesnejše sodelovanje na področju telesne aktivnosti vseh otrok in mladostnikov med šolami in drugimi akterji lokalne skupnosti, kot so športna društva, lokalne športne organizacije, lokalne oblasti in ostali sektorji, ki lahko pozitivno vplivajo na telesno aktivnost mladih.

Vse dodatne informacije o predstavitvi projekta so na voljo na elektronskem naslovu mojca.markovic@sportna-unija.si, kamor lahko pošljete morebitna vprašanja.


V kolikor ste zainteresirani za sodelovanje, nam to sporočite na mojca.markovic@sportna-unija.si. Dokončno prijavo v projekt boste potrdili po predstavitveni delavnici projekta, kjer bodo znane podrobnosti in obveznosti omenjenega projekta.