Športne igre za delavce in podjetja

Športne igre za delavce in podjetja

  • 01.07.2016
  • Konec leta se bosta pod okriljem Evropske federacije športa za delavce in podjetja (EFCS) v Franciji in Grčiji odvila dva večja športna dogodka.
Evropska federacija športa za delavce in podjetja (EFCS) v sodelovanju z Grško organizacijo za šport in zdravje podjetij (Hellenic Organization for Company Sport & Health) med 7. in 9. oktobrom v Atenah organizira 5. Grške športne igre za podjetja. 
 
Največji tovrstni športni dogodek v Grčiji bo ponudil ekipna tekmovanja v nogometu, košarki, odbojki na mivki in individualnih športih kot so tenis, namizni tenis, tek, bowling, šah ipd. Športne aktivnosti se bodo odvijale na Stadionu miru in prijateljstva v Atenah.
 
Podrobnejši program in pogoje sodelovanja najdete v priloženih dokumentih. Prijave so možne do 28. septembra, z 10% popustom za zgodnje prijave do 10. 9.
 
Francoska federacija športa za delavce in podjetja (Fédération Française du Sport d’Entreprise) pa bo v septembru in novembru v Franciji izvedla European Corporate Golf Cup 2017, športni dogodek, ki bo potekal v dveh fazah in sicer:
  • Kvalifikaciji turnir se bo odvijal med 22. in 24. septembrom na golf igriščih Pessac” in “Gujan-Mestras” v bližini mesta Bordeaux ter med 24. in 26. novembrom na golf igriščih “Sainte Maxime” in  “L’Esterel” na Francoski rivieri.
  • finale Open de France” 2017, ki bo v mestecu Saint Aubin in Saint Quentin
Vsa tekmovanja bodo potekala na najbolj znanih in prestižnih golf prizoriščih v Franciji. 
 
Več informacij in ter obrazec za prijavo je na voljo v priponki ter na spodnjih kontaktih: 
 
Telefon: 0033-175-432085