TEDEN GIBANJA 2015 USPEŠNO ZAKLJUČEN

TEDEN GIBANJA 2015 USPEŠNO ZAKLJUČEN

  • 28.09.2015
  • V okviru Tedena gibanja je bilo izvedenih več kot 115 prireditev po celi Sloveniji. Športna Unija Slovenje se zahvaljuje vsem, ki ste sodelovali.

Teden gibanja 2015 je po sedmih "Flashmob-ih" in več kot 115 dogodkih po celi Sloveniji, uspešno zaključen. Sodelovali so vsi; otroci, družine, mladi, odrasli, starejši, ženske in moški, od Kopra do Murske Sobote. Udeležili so se različnih prireditev, skupinskih vadb, kolesarjen, pohodov, nogometnih/košarkaških turnirjev, dnevov odprtih vrat, dobrodelnih dogodkov in drugih prireditev. Tudi naš Športko je bil del kampanije: plesal je na "Flashmobu" v Ljubljani in telovadil v Škofjij Loki. V Tednu gibanja 2015 je sodeloval tudi Slovenski pavilion na EXPO, kjer so 13.9. zaplesali Flashmob.

 

Kot nacionalni koordinator in izvajalec dogodkov je v okviru Tedna gibanja Športna Unija Slovenje predstavila projekt "Zdravju prijazno podjetje" (na RTV Slovenia in na Ministrstvo za Zdravje) in "Veter v laseh".

 

V imenu organizatorjev (ISCA, Mednarodna zveza za sport in kulturo, in ECF, Evropska kolesarska zveza), sponzorjev (Foundacija Coca Cola, Evropska Komisija, Evropski Teden Športa #BeActive, zdravstvena zavarovalnica Vzajemna d.v.z.) in drugih partnerjev (Ministrstvo za zdravje; Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport; SPIRIT Slovenija (RS za Expo); Zavod za Zdravstveno Zavarovanje Slovenije) se zahvaljujemo vsem, ki ste sodelovali in soustvarili športne dogodke, še posebaj vsem prostovoljcem in našim članom.

 

Teden gibanja  2015 je končan, ampak ne pozabite na gibanje: na www.slovenijavgibanju.si imamo do danes zbranih že 144.169 ur in želimo jih imeti še več!