ALI STE PRIPRAVLJENI NA TEDEN GIBANJA?

ALI STE PRIPRAVLJENI NA TEDEN GIBANJA?

  • 02.09.2015
  • Zabavajmo se in telovadimo skupaj!

Teden gibanja (21. - 27. septembra) je mednarodna kampanija ki spodbuje redne fizične aktivnosti in športa. Najlažji način sodelovanja je organizirate „Dneve odprtih vrat“ ali sodelujete pri „FlashMOVE-u“ v nedeljo 13. septembra. Seveda lahko v tem času izvedete in organizirate katerokoli drugo obliko športne aktivnosti in jo registrirate na Slovenija v gibanju.

 

Organizatorji dogodkov bodo prejeli promocijski material kampanije Slovenija v gibanju (čas tiskanja za transparent sta dva tedna) in ovratne rute Tedna Gibanja (do 40 kosov/flashMOVE; do 20 kosov/dogodek ali do 60 kosov/klub).

 

Prevzem materiala za flashMOVE bo možen v četrtek 10. in  petek 11. septembra v pisarni SUS. Za ostale dogodke od srede 16. septembra do petka 18. septembra.

 

Več informacij je na spletni strani www.slovenijavgibanju.si - KLIKNI SEM  ali move.week@sportna-unija.si (Neža in Antonio).

 

V kampanjo se je vključila tudi zdravstvena zavarovalnica Vzajemna d.o.o, s programom aktivnega varovanja zdravja - Varuh zdravja. Strokovni sodelavci Športne unije Slovenije bodo poskrbeli za popestritev tekaških vadb na različnih lokacijah po Sloveniji. Seznam lokacij.