ODPRITE VRATA V TEDNU GIBANJA!

ODPRITE VRATA V TEDNU GIBANJA!

  • 11.08.2015
  • Tudi letos je Športna unija Slovenije nacionalni koordinator mednarodne kampanje “Teden Gibanja - Move Week”.

Izkoristite priložnosti in uporabite mednarodno kampanjo Teden gibanja za promocijo svojega društva, kluba in vaših športnih aktivnosti ter pridobite nove člane. Cilj akcije je promocija redne fizične aktivnosti in športa. Sodelovanje v kampanji je brezplačno in njena ideja je, da lahko sodeluje vsak!

 

Najlažji način sodelovanja je, da med Tednom gibanja, ki bo letos potekal med 21. in 27. septembrom, organizirate „Dneve odprtih vrat“ ali sodelujete pri „FlashMOVE-u“ v nedeljo 13. septembra. Seveda lahko v tem času izvedete in organizirate katerokoli drugo obliko športne aktivnosti in jo registrirate na Slovenija v gibanju. Na voljo bo tudi promocijski material.

 

Primeri raznovrtnih dogodkov iz lanskega leta: Orientacijski pohod po centru mesta Maribor, Turnir "Plata 2014 - z nogometom proti diskriminaciji", 10 minutna vadba za zdravje v pisarni  (drugi).

 

Teden gibanja – Move Week“ je del kampanje „Sedaj se gibamo - NowWeMove“, „Slovenija v Gibanju“ in „Evropskega tedna športa #BeActive, Akcija bo potekala po vseh Evropih državih, glavna organizatorja sta Mednarodna zveza za sport in kulturo (ISCA) in Evropska kolesarska zveza (ECF). Glavna sponsorja sta Coca Cola Foundacija in Evropskega komisija. “Teden gibanja – Move Week” ima častno podporo Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport in Zavoda za Zdravstveno Zavarovanje Slovenije.

 

 Za več informacij lahko pišete Neži in Antoniu na move.week@sportna-unija.si