ZAČUTI VESELJE  S FLASHMOVE-OM 2015!!!

ZAČUTI VESELJE S FLASHMOVE-OM 2015!!!

  • 31.07.2015
  • Flashmob "FlashMOVE" je plesna koreografija: ni težka, saj je ideja, da se lahko vključi vsak

Tudi letos bo vseevropski Flashmob "FlashMOVE" otvoril kampanjo "Teden Gibanja – Move Week". "FlashMOVE" je plesna koreografija. Koreografija ni težka, saj je ideja, da se lahko vsak vključi (otroci, najstniki, odrasli, starejši, moški in ženske, družine, plesalci in neplesalci, osebe s posebimi potrebami ...). Pleše se lahko kjerkoli: v mestih ali na vasi, v nakupovalnih centrih, na trgih, v telovadici ...

 

Lansko leto je bilo izvedenih več kot 100 FlashMOVE-ov po celi Evropi, od tega 5 v Sloveniji. Letos bomo plesali v nedeljo 13. septembra ob 17. uri. V primeru, da načrtujete kakšen dogodek na soboto 12. septembra in bi ga radi popestrili s plesno koreografijo, je možna izvedba tudi na ta dan. Izbrana glasba za koreografijo je "Oda radosti remix".

 

 

FlashMOVE je dobra priložnost za društva, plesne šole in druge organizacije za promocijo svojih aktivnosti in za pridobivanje novih članov. Letos želimo organizirati še več dogodkov po Sloveniji, da se bomo skupaj zabavali in spodbujali našo dejavnost preko plesa in gibanja.

 

Sodelovanje je brezplačno. Organizacija je enostavna. Lokalni organizatorji se naučijo koreografijo, ki jo potem predstavijo in naučijo ostale udeležence, člane društva, prostovoljce; organizirajo dogodek, posnamejo video. Na voljo bo tudi promocijski material. Za več informacij lahko pišete Neži in Antoniu na (move.week@sportna-unija.si) .

 

Ne pozabite registrirati svojega "FlashMOVE" tukaj

 

"FlashMOVE" je del kampanije "Sedaj se gibamo – Now We Move" (glavna organizatorja sta Mednarodna zveza za šport in kulturo ISCA in Evropska kolesarska zveza ECF; Športna unija Slovenije je nacionalni koordinator). Cilj akcije je širša evropska promocija koristi aktivnosti in redne udeležbe na športnih in drugih fizičnih aktivnostih.

 

Utrinki iz Flash Mob-a 2014

 

 

KOREOGRAFIJA 2015 - Flashmob "FlashMOVE"