Vabimo na praktično delavnico Tri kategorije gibalnih spretnosti

Vabimo na praktično delavnico Tri kategorije gibalnih spretnosti

  • 05.10.2022
  • V soboto, 19. novembra pripravljamo praktično delavnico Tri kategorije gibalnih spretnosti kot pospeševalci zdravja in zmogljivosti posameznika, ki jo namenjamo strokovnemu kadru na področju športa (trenerji in vaditelji) ter učiteljem športne vzgoje v osnovnih in srednjih šolah.

Delavnico bo vodil profesor športne vzgoje Gregor Marinšek, ki kot učitelj naravnega gibanja in učenja na prostem že več let poučuje in izvaja delavnice tako za odrasle kot otroke osnovnih in srednjih šol iz Slovenije in tujine. Je tudi soavtor priročnika za dejavnosti v naravi Danes se učimo zunaj (2018).

Udeleženci boste skozi kratko predavanje in praktične delavnice spoznali konkretne metode in pristope, kako z učenjem naravnih gibalnih spretnosti vzpostavljati in ohranjati zdrav način življenja ter bistveno vplivati na dobro počutje skozi vse življenje.

Naučili se boste določanja osnovnih kriterijev iz nabora gibalnih spretnosti za uvrščanje posameznika v primeren nivo, na podlagi katerega je možno odpraviti pomanjkljivosti in podati smernice za napredovanje v višji nivo.

Zaposleni v šolstvu, ki bi želeli pridobiti potrdilo o pridobljenih točkah (0,50 točke), se na delavnico prijavite v sistemu KATIS: https://paka3.mss.edus.si/katis/ProgramPrijava.aspx?ID=6653&A=detailKP

Lokacija izvedbe: ŠUS Eurofitnes center, Vodnikova cesta 155, Ljubljana
Termin izvedbe: sobota, 19. november s pričetkom ob 9.00 uri
Trajanje: 8 ur
Kotizacija: 58 EUR
Prijave: za strokovni kader v izobraževanju – KATIS, ostali na email ana.radivo@sportna-unija.si do vključno 10. november 2022. 

Točen program in urnik najdete v RAZPISU.