Brezplačni seminar Zavestno naravno gibanje kot sistem vadbe

Brezplačni seminar Zavestno naravno gibanje kot sistem vadbe

  • 10.03.2022
  • V soboto, 2. 4. 2022 se bo izvajal program izobraževanja z naslovom Zavestno naravno gibanje kot sistem vadbe. Delavnico namenjamo zaposlenim, in sicer strokovnim delavcem na področju izobraževanja in športa, udeležba pa je zaradi sofinanciranja s strani ESS brezplačna.

Pozdravljeni,

V soboto, 2. 4. 2022 bo v Celju organizirano izobraževanje na področju ozaveščanja o pomenu uporabe naravnega gibanja kot metode učenja učinkovitosti in lahkotnosti v gibanju in metode razvijanja posameznikovih gibalnih zmožnosti v določene gibalne spretnosti.

Delavnico bo vodil profesor športne vzgoje Gregor Marinšek, ki ima bogate delovne izkušnje s področja učenja naravnega gibanja za vse generacije. Cilj seminarja je ozaveščanje o pomenu uporabe naravnega gibanja kot metode učenja učinkovitosti in lahkotnosti v gibanju in metode razvijanja posameznikovih gibalnih zmožnosti v določene gibalne spretnosti. Skozi praktične vaje v parih v manjši skupini bo udeležencem omogočeno lastno izkustvo posameznih elementov in učinkov naravnega gibanja. Z naborom raznolikih vaj in elementov, vpeljevanjem pozornosti in truda jim bo predstavljeno zavestno gibanje. Temu primerno bodo predstavljeno izkustveno znanje učinkoviteje prenesli v svoje praktično delo. Ponujeno pa jim bo tudi razumevanje pomena naravnega gibanja kot ključne metode za razvoj človekovih gibalnih spretnosti. Poudarek pri tem delu bo na izvedbi in vključevanju predstavljenih vsebin v proces športne vadbe oziroma vzgoje.

Delavnica se bo odvijala v soboto, 2. 4. 2022 med 9.00 in 17.30 uro, v Celju.

Pogoji za prijavo:

  • Kandidat mora izkazati status zaposlitve - ni pogoj zaposlitev v športu, ampak na katerem koli področju (možne naslednje oblike: zaposlitev na podlagi pogodbe o zaposlitvi, samostojni podjetnik, zasebni športni delavec in poklicni športnik).
  • Pedagoška izobrazba, izobrazba športne smeri ali strokovna usposobljenost za delo v športu
  • Starost najmanj 18 let.

Rok prijave je ponedeljek, 28. 3. 2022 do 12.00 ure.

Na delavnico bo sprejetih 15 kandidatov, ki se bodo do navedenega roka prijavili in poslali vsa potrebna/ustrezna dokazila.

V primeru zaostritve pogojev vezano na Covid-19 si pridržujemo pravico do spremembe v izvedbi. Vsi vpeti v izvedbo udeleženci in  izvajalci se bodo morali izkazovati z izpolnjevanjem PCT-pogoja.

 

Dostop do pomembne dokumentacije:

VSEBINA RAZPISA IN NAVODILA ZA PRIJAVO.

URNIK PROGRAMA.

POTRDILO O ZAPOSLITVI.

NAVODILO ZA UPORABO APLIKACIJE, KONTAKT.

Povezava do spletnega razpisa na strani Olimipijskega komiteja Slovenije-Združenja športnih zvez: https://usposabljanje.olympic.si/razpisi/aktualni-razpisi

---------------------------------

POMEMBNO:

Vsi tisti, ki ste zaposleni v šolstvu in boste po zaključku dogodka želeli pridobiti potrdilo o pridobljenih točkah, morate obvezno poleg NUJNO izpolnjene prijave v spletni aplikaciji

http://prijave.olympic.si opraviti še prijavo v sistemu KATIS na povezavi:

https://paka3.mss.edus.si/Katis/Prijava.aspx

Zgoraj imate dostop do vseh pomembnih informacij v zvezi z razpisom in urnikom programa.

Dobro si jih preberite.

---------------------------------

Aktivnost se izvaja v okviru projekta Usposabljanje strokovnih delavcev v športu 2018-2022.

Program je brezplačen zaradi sofinanciranja Evropskega socialnega sklada Evropske unije in Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport.

 

S športnimi pozdravi,

Ekipa Športne unije Slovenije - povezani v gibanju!