Brezplačna delavnica Športna vadba in specifičnost vadbe prekomerno težkih in debelih oseb

Brezplačna delavnica Športna vadba in specifičnost vadbe prekomerno težkih in debelih oseb

  • 17.01.2022
  • Delavnica je namenjena učiteljem športne vzgoje v zadnjem triletju osnovnih šol; profesorjem športne vzgoje na srednjih šolah; ter strokovno usposobljenemu kadru s področja športa (vaditelji, trenerji).

Pozdravljeni,

V soboto, 29.1.2022 se bo izvajal rogram izobraževanja z naslovom Športna vadba in specifičnost vadbe prekomerno težkih in debelih oseb. Delavnico namenjamo zaposlenim, in sicer strokovnim delavcem na področju izobraževanja in športa, udeležba pa je zaradi sofinanciranja s strani ESS brezplačna.

Delavnica je namenjena učiteljem športne vzgoje v zadnjem triletju osnovnih šol; profesorjem športne vzgoje na srednjih šolah; ter strokovno usposobljenemu kadru s področja športa (vaditelji, trenerji).

Delavnico bo vodila doktorska študentka Kineziologije na Fakulteti za šport, Ana Šuštaršič. Cilj delavnice je naučiti se in spoznati kriterije za ocenjevanje in opredelitev prehranjenosti in debelosti. Spoznati in razumeti specifičnost priprave prekomerno težke ali debele osebe za telesno dejavnost. Spoznati in razumeti teste za preverjanje telesne priprave prekomerno težke osebe. Spoznati in se naučiti pripraviti, strukturirati in izpeljati vadbeno enoto. Spoznati in se naučiti prilagoditi vaje prekomerno težkim in debelim osebam. Spoznati in razumeti pomen spremembe življenjskega sloga.

Delavnica se bo odvijala v soboto, 29. 01. 2022 med 9.00 in 17.30 uro, na Fakulteti za šport, v Ljubljani.

Pogoji za prijavo:

  • Pedagoška izobrazba ali strokovna usposobljenost za delo v športu.
  • Kandidat mora izkazati status zaposlitve (pri čemer so na področju športa možne naslednje oblike zaposlitve: zaposlitev na podlagi pogodbe o zaposlitvi, samostojni podjetnik, zasebni športni delavec in poklicni športnik).

Rok prijave je petek, 21. 01. 2022 do 12.00 ure.

Na delavnico bo sprejetih 30 kandidatov, ki se bodo do navedenega roka prijavili in poslali vsa potrebna/ustrezna dokazila.

V primeru zaostritve pogojev vezano na Covid-19 si pridržujemo pravico do spremembe v izvedbi. Vsi vpeti v izvedbo udeleženci in  izvajalci se bodo morali izkazovati z izpolnjevanjem PCT-pogoja.

 

Dostop do pomembne dokumentacije:

VSEBINA RAZPISA, URNIK PROGRAMA IN NAVODILA ZA PRIJAVO.

POTRDILO O ZAPOSLITVI.

NAVODILO ZA UPORABO APLIKACIJE, KONTAKT.

---------------------------------

POMEMBNO:

Vsi tisti, ki ste zaposleni v šolstvu in boste po zaključku dogodka želeli pridobiti potrdilo o pridobljenih točkah, morate obvezno poleg NUJNO izpolnjene prijave v spletni aplikaciji

http://prijave.olympic.si  opraviti še prijavo v sistemu KATIS na povezavi:

https://paka3.mss.edus.si/Katis/Prijava.aspx 


Zgoraj imate dostop do vseh pomembnih informacij v zvezi z razpisom in urnikom programa.
Dobro si jih priberite.

---------------------------------

Aktivnost se izvaja v okviru projekta Usposabljanje strokovnih delavcev v športu 2018-2022. Program je brezplačen zaradi sofinanciranja Evropskega socialnega sklada Evropske unije in Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport.

S športnimi pozdravi,

Ekipa Športne unije Slovenije - povezani v gibanju!