Na tečaju strokovnega usposabljanja na voljo še nekaj prostih mest

Na tečaju strokovnega usposabljanja na voljo še nekaj prostih mest

  • 21.08.2018
  • Okoli 30 kandidatov že pričakuje prva predavanja v sklopu strokovnega usposabljanja Vaditelj športne rekreacije. Na tečaju, ki se začne v sredini septembra, je še nekaj postih mest.

Čez dobre tri tedne se bo okoli 30 udeležencev strokovnega usposabljanja Vaditelj športne rekreacije srečalo s prvimi teoretičnimi in praktičnimi vsebinami. Za slednje bomo poskrbeli z že utečeno ekipo predavateljev, strokovnjakov s posameznih področij.

Poleg obveznih teoretičnih vsebin slušatelje čaka predvsem veliko praktičnega dela v obliki demonstracij in vaj ter nenazadnje tudi skozi samostojno 15-urno prakso, ki je odlična priprava za nadaljnje delo v vlogi vaditelja. Večina predavanj se bo odvila v Športni hiši Ilirija, v telovadnici ŠUS Eurofitness centra.

Predznanje na področju športne rekreacije ni pogoj za udeležbo na tečaju, saj je le ta zasnovan dvostopenjsko. Tečaj strokovnega usposabljanja kandidatom po uspešnem zaključku zagotovi 2. stopnjo strokovne usposobljenost po starem zakonu o športu oziroma 1. stopnjo po novem, kar jim omogoča samostojno delo na področju športne rekreacije.

V skupini, ki bo prvič sedla v klopi 14. septembra, je še nekaj prostih mest. Zainteresirane kandidate tako vabimo k branju RAZPISA, kjer so na voljo informacije glede prijave, prav tako je več informacij moč dobiti na naslovu ana.radivo@sportna-unija.si.