Eurofit fest konvencija

Eurofit fest konvencija

  • 11.01.2016
  • V soboto in nedeljo, 5. in 6. marca 2016 se bo v Medvodah odvijala Mednarodna konvencija imenovana Eurofit Fest, ki jo organizira Bodifit duštvo.
Konvencija, ki pokriva področja fitnesa, skupinskih vadb, joge in pilatesa, bo sicer dobrodelno obarvana.  S projektom Ustvarimo trenutek gibanja bodo namreč zbirali sredstva za gibalno ovirano deklico.
 
Program konvencije je raznolik, saj želi organizator povezati različna področja gibanja, da dobrodelni projekt doseže svoj namen. Potekal bo hkrati v dveh dvoranah, kjer bodo moči združili mednarodno priznani strokovnjaki s področja fitnesa, plesa, aerobike in športne stroke. 
 
Poleg športnih vadb se bodo odvijala še predavanja, okrogla miza na temo Imeti uspešen fitnes v Sloveniji, tekmovanje za inštruktorja leta 2016 ter tekmovanje in predstavitev show skupin 2016.
 
V dvorani New age, kjer bodo predstavljeni trendi in najaktualnejše vadbene novosti v Sloveniji, se bo predstavila tudi ekipa Športne unije Slovenije in sicer s programom telesne vadbe Zdrava vadba ABC.
 
Kot poudarjajo v Društvu Bodifit, je tema projekta magic - čarovnija, saj so mnenja, da je gibanje magičen privilegij. Tudi zato bodo dogodek popestrili nastop iluzionista, body painting, razna presenečenja in nepozabni čarobni trenutki. Potrudili se bodo narediti športno, emocionalno, zabaven dogodek z dobrim namenom ter 5. in 6. marca v Medvodah ustvariti poseben športno rekreacijski, magični, dobrodelni trenutek.
 
Cene za udeležbo na dogodku se gibljejo od 50 EUR dalje, posebej ugodne so predvsem skupinske prijave (3 ali 5 udeležencev).
 
Več informacij in program najdete TUKAJ.