• Za vas smo pripravili raznovrstne spletne delavnice

  Za vas smo pripravili raznovrstne spletne delavnice

  Novice 30.03.2020
  Izredne razmere želimo čim bolj pozitivno izkoristiti, zato smo za vas pripravili nabor raznovrstnih brezplačnih delavnic v času, ko ste bili zaradi omenjenih ukrepov organizirane telesne vadbe v živo primorani odpovedati.
 • Atletika brez meja

  Atletika brez meja

  Utrinki 08.01.2020
  Otroci, ki so bili vključeni v program Atletike brez meja so se ob zaključku srečanj zbrali na skupni vadbi na Prvi osnovni šoli v Slovenj Gradcu. Skupaj jih je bilo kar 63, ki sicer obiskujejo vadbo na Prvi OŠ, Drugi OŠ in OŠ Pameče.
  Zaradi ...
  več
 • Rekreativni tek

  Rekreativni tek

  Utrinki 08.01.2020
  Ljubitelji teka se v Slovenj Gradcu radi priključujejo rekreativni ekipi Atletskega kluba Slovenj Gradec. Skupina združuje mlade, odrasle in starejše, ki pod vodstvom športnega pedagoga in trenerja atletike razvijajo vzdržljivost, moč, koordinacijo ...
  več
 • Leon Štukelj – vzor in navdih

  Leon Štukelj – vzor in navdih

  Novice 12.11.2019
  »ENKRAT SOKOL VEDNO SOKOL – narodno zaveden, visoko moralen, demokratičnih načel in telesno pripravljen«

  Vodstvo Scorpion gyma je skupaj z reprezentanti in Ambasadorji športa sprejelo odločitev izvajanja projekta »LEON ŠTUKELJ VZOR IN NAVDIH«. Vsako leto v mesecu novembru bodo v poklon Olimpioniku Leonu Štukju, ki se je rodil na današnji dan 12. novembra 1898, v Novem mestu, izvajali številne aktivnosti za vse generacije. Trenerji, reprezentatje in Ambasadorji športa, so pripravili zanimiv, poučen in zabaven program tudi za najmlajše. Starši pripeljite svoje otroke v starosti od 7 do 13 let, vsak ponedeljek in četrtek ob 17:00 v Scorpion gym!
 • Juhuu, jesenske počitnice so tu

  Juhuu, jesenske počitnice so tu

  Utrinki 01.11.2019
  Akademija gibanja in veščin je med počitnicami gostila 120 otrok, ki so z nami preživeli aktivne in zabavne počitnice, že sedmo leto zapored.
  Projekt sofinancirata Ministrstvo za zdravje Republike Slovenije in Fundacija za šport. Program ...
  več