• Razpisujemo strokovno usposabljanje Vaditelj športne rekreacije v Ljubljani

  Razpisujemo strokovno usposabljanje Vaditelj športne rekreacije v Ljubljani

  23.02.2018 Novice
  Zainteresirane kandidate vabimo k vpisu na strokovno usposabljanje Vaditelj športne rekreacije, ki se bo odvijalo med 23.3. in 5.5.2018 v Ljubljani.
 • EFB testiranje v Kopru

  EFB testiranje v Kopru

  22.02.2018 Novice
  V četrtek, 1. marca bo na Srednji tehniški šoli v Kopru potekalo testiranje telesne pripravljenosti European Fitness Badge s pričetkom ob 20.30. Zainteresirane kandidate vabimo k udeležbi.
 • ZPO se predstavi udeležencem projekta Aktivna podjetja

  ZPO se predstavi udeležencem projekta Aktivna podjetja

  19.02.2018 Novice
  Pretekli konec tedna se je v Slovenj Gradcu odvijalo prvo srečanje sodelujočih na evropskem projektu Aktivna podjetja. S predstavitvijo programa Zdravju prijazna organizacija je bila na dogodku prisotna tudi naša ekipa. Primer realizacije programa v praksi je predstavila Polona Štajnar.
 • Imenovana Komisija za akreditacijo programov usposabljanj na področju športa

  Imenovana Komisija za akreditacijo programov usposabljanj na področju športa

  13.02.2018 Novice
  Vlada RS je na svoji 167. redni seji 7.2.2018 imenovala Komisijo za akreditacijo programov usposabljanj na področju športa. Med člani slednje je tudi dr. Maja Bučar Pajek, predsednica Strokovnega sveta ŠUS.
 • Prva predavanja pod streho

  Prva predavanja pod streho

  05.02.2018 Novice
  Ta konec tedna smo v Slovenj Gradcu pričeli s prvimi predavanji v sklopu usposabljanja Vaditelj športne rekreacije. Nova znanja in izkušnje bo na izobraževanju iskalo 27 vaditeljev.