Vabimo na prostovoljno delovno akcijo

Vabimo na prostovoljno delovno akcijo

  • 15.09.2018
  • V soboto, 22. septembra, bo potekala prostovoljna delovna akcija, s katero želimo osvežiti zunanjo podobo Gozdne šole Mozirje. Namen sanacije je oživiti in vzpostaviti ponovno delovanje športnega tabora.

V letošnjem poletju so bila uspešno opravljena nekatera prenovitvena dela Gozdne šole Mozirje, nekaj dela pa je še ostalo. Lepo vas vabimo na prostovoljno delovno akcijo v Gozdni šoli Mozirje v soboto, 22. septembra 2018. Za izpolnitev zastavljenega cilja je zbor udeležencev ob 10:00 v Gozdni šoli Mozirje. V tokratni delovni akciji se bomo lotili barvanja vseh lesenih zunanjih površin (brunarice, glamping šotori itd.).

Veseli bomo vsake dodatne delovne sile, tako da povabite tudi člane vašega društva, vaše prijatelje in družinske člane. Za pridne roke bo poskrbljeno za prehrano in pijačo. Oprema in pripomočki - oblecite se primerno za delo v gozdu (ustrezna oblačila in obutev) ...

Prosimo vas za obvezno prijavo s sporočilom na e-naslov mojca.markovic@sportna-unija.si, da bo organizacija lažje potekala (prehrana, čopiči in ostali delovni pripomočki). V kolikor nam vreme ne bo naklonjeno (deževno vreme v soboto ali nekaj dni prej), bo akcija prestavljena, o čemer vas bomo pravočasno obvestili. Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na omenjenem e-naslovu.