• Gremo peš - Evropski teden mobilnosti 2019

  Gremo peš - Evropski teden mobilnosti 2019

  Novice 18.09.2019
  Med 17. in 22. septembrom poteka Evropski teden mobilnosti. Letos slavi hojo kot najbolj naraven in zdrav način potovanja. Ob tej priložnosti izpostavljamo, kako pomembno je, da vpletemo gibanje v naše vsakdanje obveznosti – zato izberimo aktivni potovalni način, izberimo hojo!
 • Poziv za posredovanje predlogov za priznanja OKS - ZŠZ

  Poziv za posredovanje predlogov za priznanja OKS - ZŠZ

  Novice 06.09.2019
  Prihodnji mesec bodo na Olimpijskem komiteju Slovenije obeležili obletnico ustanovitve zveze. Ob svečani prireditvi načrtujejo tudi podelitev priznanj zasluženim posameznikom, skupinam ali organizacijam.
 • Sodelujte v mednarodni akciji Open Streets Day

  Sodelujte v mednarodni akciji Open Streets Day

  Novice 30.08.2019
  22. septembra bo pod okriljem International Sport and Culture Association - ISCA potekala vseevropska akcija OPEN STREETS DAY z namenom promocije telesne vadbe na prostem.
 • Letos akcija European School Sport Day tudi v Sloveniji!

  Letos akcija European School Sport Day tudi v Sloveniji!

  Novice 29.08.2019
  Sodelujte v mednarodnem projektu Evropski šolski športni dan, ki bo letos potekal 27. septembra, ki se letos širi v številne države po vsej Evropi, tudi v Slovenijo.
 • Strokovni posvet: Soustvarjajmo okolje, ki spodbuja telesno dejavnost

  Strokovni posvet: Soustvarjajmo okolje, ki spodbuja telesno dejavnost

  Novice 26.08.2019
  Ministrstvo za zdravje in Fakulteta za šport v času Evropskega tedna športa, 25. septembra, napovedujeta strokovni posvet, na katerem bo govora o tem, kako pozitivno vplivati na razvoj zdravega življenjskega sloga pri otrocih in mladih.